Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem, připravená od základu u Adventure Menu v Podkrkonoší. Základem je vykoštěné husí stehno pečené na páře, doplněné o ručně dělané červené zelíčko a špalíčky z bramborového těsta. Porce 450 g
Děti těstoviny milují. Ale řekněte k nim sýr a začnou poskakovat radostí jako veverky. Sytá zapékaná pochoutka plná jednoduchých a výrazných chutí, poctivé smetany, goudy a čedaru, která dětem i rodičům na cestách vykouzlí úsměv na tvářích.
Pro tuhle severskou dobrotu, po které děti doslova šílí, už nemusíte do modro-žluté divočiny. Můžete s mrňousy divočit v přírodě s jistotou, že jim výlet zachutná.
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému obsahu tuku se toto maso řadí mezi nejzdravější, ale taky nejchutnější jídla.
Uzené maso s čočkou je tradiční a oblíbený pokrm nejen v České republice. Nabízí kromě lahodné chuti také spousty živin, které oceníte zejména na cestách či při sportovních výkonech.
Nová lahůdka od Adventure Menu je určena speciálně pro vegany! Zeleninové rizoto s tofu si ale dozajista zamilují všichni. Nová rýže typu parboiled skvěle drží tvar a vyniká skvělou úpravou „al dente“.
Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!! S touhle peckou rozhodně zabodujete na treku s kamarády, nebo i s rodinou na pikniku.
Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíme proč, že?
Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se lépe jedlo ze sáčku, je steak nakrájený na kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků...
Veganské jídlo s quinoou - obilovinou pocházející z Jižní Ameriky, cizrnou, garam masala kořením, batáty, hnědým cukrem, himalájskou solí a olivovým olejem. Zkrátka 400 g energeticky vyváženého jídla.
Nakrájené kousky jeleního masa dušené v pikantní omáčce s červeným vínem, s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí . V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny. Omáčka je dochucená rybízovým džemem. Jako příloha fritované bramborové špalíčky.
Ochutnejte pravou Indii. Připravili jsme pro Vás kuřecí Kormu přesně podle tradičních indických receptur. Kuřecí maso naložené 24 hodin v jogurtu, směs koření namíchaná přímo v Indii. Obsah 400g.
Kousky kuřecího stehenního masa v omáčce s cibulí, špekem, tvarohem a rajským protlakem. Jako příloha rýže natural.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce s fazolemi, kukuřicí, hráškem a mrkví.
Pikantní směs z vepřové kýty, krůtího masa a klobásy s cibulí, česnekem a žampiony, dochucená kapií, feferony a čili kořením. Jako příloha je bulgur. Bulgur je označení pro předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici, je lehce stravitelný.
Energií nabité snídaňové a dezertní menu jako sladká tečka, nebo energický start do nového dne na vaší cestě.
Libové kousky vepřového masa ve vlastní šťávě, pečené v páře na kmíně.
"Vepřo knedlo zelo" je naše národní jídlo. Kousky pečeného vepřového masa s výpekem, bílým kysaným zelím. Jako příloha fritované bramborové špalíčky.
Plátek libového vepřového masa s přírodní šťávou, pro zpestření chutě je přidána domácí papriková klobása a znojemské okurky. Jako příloha jsou vařené brambory.
Energií nabité snídaňové a dezertní menu jako sladká tečka, nebo energický start do nového dne na vaší cestě
Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Obsah 400g.