Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem, připravená od základu u Adventure Menu v Podkrkonoší.
Děti těstoviny milují.
Pro tuhle severskou dobrotu, po které děti doslova šílí, už nemusíte do modro-žluté divočiny.
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa.
Uzené maso s čočkou je tradiční a oblíbený pokrm nejen v České republice.
Nová lahůdka od Adventure Menu je určena speciálně pro vegany!
Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?!
Je to steak, není to steak?
Nakrájené kousky jeleního masa dušené v pikantní omáčce s červeným vínem, s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí .
Ochutnejte pravou Indii.
Kousky kuřecího stehenního masa v omáčce s cibulí, špekem, tvarohem a rajským protlakem.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce s fazolemi, kukuřicí, hráškem a mrkví.
Pikantní směs z vepřové kýty, krůtího masa a klobásy s cibulí, česnekem a žampiony, dochucená kapií, feferony a čili kořením.
Energií nabité snídaňové a dezertní menu jako sladká tečka, nebo energický start do nového dne na vaší cestě.
Libové kousky vepřového masa ve vlastní šťávě, pečené v páře na kmíně.
"Vepřo knedlo zelo" je naše národní jídlo.
Plátek libového vepřového masa s přírodní šťávou, pro zpestření chutě je přidána domácí papriková klobása a znojemské okurky.
Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí.